Design Saga

Design som .

Vi finns här för att hjälpa till.

Alltför ofta förbises design i skapandet av en produkt eller ett varumärke. Det hanteras först i efterhand när verksamheten har växt. Vi tror att god design förbinder människor och varumärken. Vi tror på tankeväckande strategier.

Vi tror på design som berör.

Vad vi gör.

Logotypdesign

Personliga design som växer med dig när du växer. Vi erbjuder obegränsade revisioner eftersom vi vet att din logotyp är lika mycket din skapelse som den är vår.

Webbdesign

Har du just startat upp eller behöver ditt företag en ansiktslyftning? Vi gör grov jobbet så att du kan fokusera på ditt företag. Vi har expertis inom skapandet av såväl enkla sidor som e-handelswebbplatser.

Branding

Ibland är det de stora sakerna som betyder något. Det här är vår allomfattande expertis. Typografi, logotyp, mock-ups, designriktlinjer och mer. Allt du behöver för att se till att ditt märke sticker ut i mängden.

Produktdesign.

Tillsammans med vår partner Sacred Monkey arbetar vi för att tillhandahålla några av de bäst anpassade produkterna. Se fashionabel ut när du går på din nästa mässa eller företagsmöte.

Strategi/Konsultation

Behöver du bara prata och få tips? Vi är här för det också. Låt oss veta hur vi kan hjälpa till.

Anpassat erbjudande

Gillar du några av våra erbjudanden ovan, men inte de andra? Kontakta oss via vårt kontaktformulär och låt oss veta vad du vi kan göra för dig.

Några av våra kunder.

Våra partners

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa.

Låt oss ta hand om din design och produktutveckling. Du tar hand om ditt företag.

Lämna din e-mailadress här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Upphovsrätt 2020, Design Saga

Göteborg, Sverige

We use non-intrusive cookies on our site to allow it to work. You can read more in our terms of service here.